Werkplaats

Onze professionele werkplaats

De professionele werkplaats is het visitekaartje van ons bedrijf, waar dagelijks een deskundig team van vakmensen voor u klaarstaat. Onze werkplaatsservice is een begrip. Of het nu gaat om een kleine reparatie, groot onderhoud of eeen servicebeurt, bij de werkplaats bent u op het juiste adres. U krijgt altijd een deskundig advies en de juiste, passende service. Voor kleine zaken geldt onze quick-service, klaar terwijl u wacht. Ook een gratis leenfiets (op afspraak) behoort tot de mogelijkheden. Onze technische mensen volgen regelmatig cursussen om de vakkennis op peil te houden.

Onze servicemedewerkers
Joop is de werkplaatsmanager, samen met de specialisten Ari, Jordy, Tim, Jef en Stefano draagt hij zorg voor het perfect uitvoeren van reparatie of service- of onderhoudsbeurt aan uw fiets. Zij zullen er ook zorg voor dragen dat uw reparatie of service- of onderhoudsbeurt weer op de afgesproken tijd klaar is.   

Onze bedrijfswagen
Met onze bedrijfsauto zijn wij in staat om uw fiets op te halen en te brengen als u zelf daatoe niet in staat bent. Wanneer u een nieuwe fiets bij ons heeft gekocht is deze service het eerste jaar na aanschaf zelfs helemaal gratis. Om gebruik te maken van onze haal-en-brengservice belt u 070-355 55 62 en kiest u daarna voor optie 2.

Let op! Onze werkplaats heeft een eigen, aparte ingang. Via deze ingang komt u bij de werkplaatsbalie terecht waar u wordt geholpen door onze servicemedewerkers.

Let op! I.v.m drukte door COVID-19 werken wij momenteel voor onderhoudsbeurten alleen op afspraak.

                                                 Systeemgalerij

 

 Contactgegevens

  • Badhuisstraat 105-125
  • 2584 HE, 's-Gravenhage
  • info@profile-quist.nl
  • (070) 355 55 62
  • KvK: 27059039
  • BTW: NL005594108B01

Openingstijden

Maandag:  9.00 tot 18.00 uur
Dinsdag:  9.00 tot 18.00 uur
Woensdag:  Gesloten
Donderdag:  9.00 tot 18.00 uur
Vrijdag:  9.00 tot 18.00 uur
Zaterdag:  9.00 tot 17.00 uur
Zondag:  Gesloten


Facebook


Financiering


Onze merken

Alpina
Batavus
Cortina
Dutch ID
Flyer
Gazelle
Giant
Huka
Jan Janssen
Koga
Puky
Santos
Sparta
Trenergy
Union
Urban Arrow
Van Raam
Victoria